2017/06/14

6.A-1 EGUNEROKOA

 2017ko ekainaren 14a

ENTSALADA
Gaur baratzera igo gara eta gure azenarioak eta uraza hartu eta entsalada bat egin dugu batutako barazkiekin.

OSAGAIAK:
  • Uraza
  • Tomatea
  • Arrautza
  • Patata
  • Azenaorioak
  • Tipulina
  • Bonitoa
  • Olibak
  • Olioa 
  • Gatza
  • Ozpina

PROZEDURA:

  1. Lehenik, baratzetik uraza, tipulina eta azenarioak  batu.
  2. Gero, urazak, tomateak eta azenarioak ondo garbitu. Eta uraza, tomatea, arrautza eta patata moztu eta bolean sartu.
  3. Ondoren, azenarioak eta tipulinak moztuta bolean sartu eta gatz apur bat bota. 
  4. Geroago, bonitoa eta olibak gehitu.
  5. Amaitzeko, jaterako orduan, ondo aliñatu ozpina eta olioarekin. 

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina