2018(e)ko ekainakren 20(a), asteazkena

6.E-1 EGUNEROKOA


GURE ENTSALADAK

Egun horretan baratzera igo ginen eta han behar genuena hartu eta garbitu genuen, gero sukaldera joateko entsaladak prestatzeko.

OSAGAIAK:
  • Uraza
  • Tomatea
  • Errefautxoa
  • Azenarioa
  • Tipulina
  • Hegaluzea
  • Arrautzak
  • Olibak
  • Patatak
  • Oliba olioa
  • Ozpina
  • Gatza

NOLA EGIN DITUGU?
1- Lehenik, berriro, dena garbitu genuen.
2- Patatak eta arrautzak egozten jarri genuen.
3- Egozten zeuden bitartean osabaiak moztu genituen.
4- Ondoren patatak eta arrautzak ondo zeudenez, artu genituen, bezte osagaiak bezala mozteko
5- Azkenik dena bolera botage genuen gero aliƱatzeko eta jateko.





2018ko maiatzak 20a

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkin bat