2014/02/03

6.D-1 EGUNEROKOA

2014KO URTARRILAK 27

TOMATE FRIJITUA ETA KONTSERBA

Pasadan astelenean, 6.D.ko 1 taldekoak sukaldean aritu ginen. Tomate frijitua eta tomate kontserba egin genuen.    

Tomate kontserba 4kg tomaterekin egin genuen.
  • Lehenengo tomatea zatitu genuen. 
  • Ondoren, egozten utzi. 
  • Gero, txinoan bidez kolatu eta berriro ere irakiten jarri.
  • Eta azkenik, tarroetan sartu barruan airerik utzi gabe.

Tomate frijitua, tomate kontserba pixka batekin, tipularekin, olioarekin, gatzarekin eta azukrearekin egin genuen.



  • Lehenengo tipula zuritu eta zatitzoetan moztu.
  • Ondoren, tipula olioarekin frijitu.
  • Gero, tomate kontserba, azukrea eta gatza gehitu.
  • Azkenik hozten utzi eta ogiarekin jan. On egin!

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina