2014/02/18

6.A-2 EGUNEROKOA

2014ko urtarrilak 22

Beste egunean barelikosen tomate kontserba eta tomate frijitua egin genituen.


TOMATE KONTSERBA                                                                    
  • Osagaiak:                                                                                           
Tomatea 3,5 Kg

  • Pausuak:

Tomatea garbitu eta moztu. Kaserolan berotan jarri haragia eta sukua askatu arte. Eginda dagoenean txinotik pasatu pepitak eta azalak kentzeko. Berriro berotan jarri eta azkenik airerik barruan utzi gabe pote batean sartu.
                            
                                             
TOMATE FRIJITUA
  • Osagaiak:
Tipula
OlioaGatza
Azukrea
Tomate kontserba


  • Pausuak:

Tipulari azala kendu eta moztu. Olioa gehitu eta sartaginean berotu potsatu arte. Tomate kontserba, azukrea eta gatza bota eta dena ondo nahastu eta berotu.



                                                   




iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina