2014KO URTARRILAK 27
TOMATE FRIJITUA ETA KONTSERBA
Pasadan astelenean, 6.D.ko 1 taldekoak sukaldean aritu ginen. Tomate frijitua eta tomate kontserba egin genuen.
Tomate kontserba 4kg tomaterekin egin genuen.
- Lehenengo tomatea zatitu genuen.
- Ondoren, egozten utzi.
- Gero, txinoan bidez kolatu eta berriro ere irakiten jarri.
- Eta azkenik, tarroetan sartu barruan airerik utzi gabe.
Tomate frijitua, tomate kontserba pixka batekin, tipularekin, olioarekin, gatzarekin eta azukrearekin egin genuen.
- Lehenengo tipula zuritu eta zatitzoetan moztu.
- Ondoren, tipula olioarekin frijitu.
- Gero, tomate kontserba, azukrea eta gatza gehitu.
- Azkenik hozten utzi eta ogiarekin jan. On egin!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina