2016ko maiatzak 26
Lehenengo urazak, tipulinak eta azenarioak bildu ditugu gure baratzetik.
Gero, sukaldera jaitsi eta han entsalada gozo batzuk prestatu ditugu. Horretarako osagai hauek erabili ditugu:
- Uraza
- Tipulinak
- Tomatea
- Olibak
- Azenarioak
- Hegaluzea
- Patatak
- Arrautzak
- Espinakak
- Gatza, olioa eta ozpina
Ondoren, tomatea zein azenarioak zati txikitan zatitu eta bolera gehitu dugu.
Jarraian, arrautzak prest daudenean, patatak bezala zuritu eta mozten ditugu.
Geroago, hegaluzea eta olibak gehitzen ditugu bolean, arrautz eta patata zatitxoekin batera.
Azkenik, entsaladari gatza, olioa eta ozpina gehitzen diogu eta.....
ON EGIN!!
Egilea: Izaro
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina