2017/06/15

6.B-1 EGUNEROKOA

2017ko ekainak 8

ENTSALADA EGITEN

Lehenengo, baratzera joan gara urazak, azenarioak eta tipulinak batu ditugu.

Osagaiak: 
  • Patata
  • Uraza
  • Tomatea
  • Arrautza egosia
  • Azenarioak
  • Olibak
  • Hegaluzea
  • Tipulina
  • Olioa
  • Ozpina
  • Gatza

Prozesua:


Lehendabizi, urazak, tipulina eta azenarioak gure baratzetik bildu ditugu.
Ondoren, azenarioak eta urazak garbitu ditugu. 
Garbitu eta gero, urazak banan-banan orriak zatitu ditugu, eta entsalada bolean botan ditugu.
Gero osagaiak zatitu  eta urazarekin jarri ditugu.
Azkenik, entsaladan hegaluzea, gatza, olibak, olioa eta ozpina gehitu ditugu.



Egileak: Helcai de la Vega eta Ander Castro

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina