2017(e)ko ekaina 2, ostirala

6.B-2 EGUNEROKOA

2107ko ekainak 1

ENTSALADA GURE BARATZEKO ORTUARIEKIN

OSAGAIAK:

  • Uraza
  • Arrautza
  • Patata
  • Tomatea
  • Azenarioak
  • Olibak
  • Hegaluzea
  • Tipulinak
  • Ozpina
  • Olioa
  • Gatza


PROZEDURA:

Lehenik eta behin, gure baratzetik urazak, azenarioak eta tipulinak batu ditugu.

Ondoren, batu ditugun barazkiak ondo garbitu ondoren, uraza hostoak zatitu eta bol batean jarri ditugu. Gero tomatea zatitu eta uraza hostoekin batera bolean jarri ditugu.
Ondoren patata eta arrautza egosiak zein tipulina moztu eta entsaladan gehitu ditugu.
Gero Erizek gatza, olibak eta hegaluzea jarri digu.
Azkenik, Erizek, olioa eta ozpina edalontzi batean batu ditu, hauek bazkaltzera goazen azkenengo momentuan entsaladari gehitzeko.





 

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina